Palvelut

Palvelut

Kattavat siivouspalvelut ajan kestävään puhtaanapitoon taloyhtiöille.

Menetelmäsuunnittelu

Tilat ovat erilaisia ja niiden kulutus vaihtelee. Siksi menetelmäsuunnittelulla on tärkeä rooli toimivan palvelun tarjoamisessa. Esimerkiksi toimistosiivoukseen soveltuvat hyvin kevyemmät menetelmät, mutta tämä välineistö ei pääsääntöisesti sovellu taloyhtiöiden puhtaanapitoon, joiden olosuhteet asettavat enemmän vaatimuksia puhtaanapidolle. Taloyhtiöiden siivouksessa menetelmät tulee olla enemmän peseviä ja lisäksi sellaisia jotka ulottuvat vaikeisiin paikkoihin, kuten nurkkiin. Menetelmien kehittämisellä olemme onnistuneet tavoitteessamme tarjota taloyhtiöille palvelu jossa yhdistyvät:

  1. Korkea hygieniataso
  2. Korkea puhtaustaso
  3. Kattava palvelukokonaisuus jossa asiakas saa rahoilleen vastinetta

Menetelmäsuunnittelu tuo tuloksia

Tehokkailla toimintamalleillamme eri tilojen pinnat pysyvät kirkkaina vuosia. Erityisesti porraskäytävissä, joita tulee suojata vahaamalla, on taipumus yleisesti virheellisillä työtavoilla tummua ja kerätä vahakerrostumia. Tämä johtaa usein toistuvaan peruspesutarpeeseen, joka ei ole taloudellista asiakkaalle.

Vaihtomoppijärjestelmällä parempaa hygieniaa

Usein toistuvat lattioiden viikkopesut suoritamme käyttäen vaihtomoppimenetelmää, jossa likaantunut moppi vaihdetaan usein uuteen, puhdistettuun moppiin. Mopit erikoispestään, desinfioidaan ja käytetään uudelleen. Mopit ovat rakenteeltaan sellaisia, että ne pesevät nurkat sekä kaiteen kolot hyvin ja imevät likaa tehokkaasti. Vaihtomoppijärjestelmän, säännöllisin väliajoin tehtävien erikoispuhdistusten ja vahaushuoltojen tuloksena saadaan aikaan parempi hygienia. Tämän seurauksena lattiapinnat pysyvät kirkkaina jatkuvasti ja peruspesujen tarve vähenee.

Wc- ja saunatilat

Sauna- ja wc-tiloissa käytämme desinfioivia pesuaineita jotka tappavat laaja-alaisesti bakteereja. Nämä pesuaineet läpäisevät tiukan British & European Test methodin BS EN 1276:1997.

Lattioiden peruspesut ja vahaushuolto

Peruspesussa poistetaan kaikki mahdollisesti vuosikymmenien aikana kertyneet vahakerrostumat ja pinttynyt lika. Olemme erikoistuneet vaikeiden kohteiden peruspesuihin ja erikoisvahanpoistoihin. Meillä on työhön yksilöllinen erikoiskalusto, joka vaaditaan poistettaessa paksuja vahakerrostumia paikoista, joissa on muun muassa suuri valumariski. Vahapinnan huollot suoritamme menetelmillä, jotka eivät aiheuta tummia vahakerrostumia.

Palvelumme

Raikaslinja tarjoaa sopimus- siivouspalvelua, peruspuhdistukset ja vahaukset Tampereen alueella.

Lisää...

Tietoa Raikaslinjasta

Raikaslinjan laatu perustuu ammattitaitoon, luotettavuuteen ja huomattavan pitkään kokemukseen alalta. Raikaslinja aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1990.

Lisää...

Yhteydenottolomake

Tarjouspyyntö on tehty sinulle helpoksi. Riittää kun saamme kohteen perustiedot - teemme täydellisen tarjouksen tarvittaessa palvelunkuvauksineen.

Lisää...

Anna palautetta

Arvostamme kaikenlaista palautetta. Sen avulla voimme jatkuvasti kehittää palveluamme yhä paremmaksi ja säilyttää korkean palvelun laadun. Reagoimme ripeästi kaikkeen palautteeseen.

Palautelomake